Viewed 54 times 0 Answers
0
سیستم اریما ثبت مشخصات مدرک تحصیلی به چه صورت هست تاریخ شروع و پایان مربوط به کدام مقطع تحصیلی؟؟ و اینکه کلا چ مقاطعی رو باید وارد کرد؟
2020-12-06 10:40:55 Montreal اداری # #سیستم اریما # مدرک تحصیلی
Similar Question:
#
#سیستم اریما
# مدرک تحصیلی

من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Toronto [من و همسرم] اداری

اجازه خروج همسر اگر در كانادا توسط نوتاتي پابليك نوتارايز بشه ايران قبول داره يا حتما بايد از طريق واشنگتن اقدام كرد ؟
2021-06-28 04:02:24 #Montreal [واشنگتن] اداری
# مدرک تحصیلی

برای برنامه ی پایلوت، مدرک تحصیلی مرتبط با مشاغلی مثل آشپزی باید مربوط به کجا یا کدام موسسه باشه تا معتبر باشه؟ مثلا آیا مدرک یک دوره ی چندماهه ی آشپزی سازمان فنی و حرفه ای قابل ارائه خواهد بود؟
2020-12-07 08:10:55 #Montreal [سازمان فنی و حرفه ای][مدرک تحصیلی][آشپزی ] اداری

در قسمت مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در آریما از چه کلمه ای باید استفاده کنیم ؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
2020-12-05 08:53:17 #Montreal [آریما ][کارشناسی ارشد][مدرک تحصیلی][کارشناسی] اداری

سلام ببخشید من پارسال اریما ثبت نام کردم بعد که گفتن کنسل شده دیگه پیگیری نکردم الان حدود یک ماه پیش ایمیل برام اومده ولی متاسفانه یوزر پسورد را فراموش کردم چطور میتونم ببینم چه پیامی اومده
2021-04-19 22:03:07 #Montreal

دولینگو به من پیام داده که آی دی شما قابل قبول نبوده و من الان باید یه آزمون دیگه بدم. با توجه به کیفیت دوربین لپ تاپ خب قطعا مشخصات من تو عکس واضح نمیوفته.کسی از شما تجربه ای مشابه داره؟ که منو راهنمایی کنه
2020-12-07 08:04:03 #Montreal اداری[دوربین لپ تاپ] اداری[عکس] اداری

در خصوص ترجمه مدارک تحصیلی و مدارک دیگه مثل شناسنامه و اسناد و ... من شنیدم ک حتی برای تحویل به سفارت (و مدارک تحصیلی به دانشگاه) نیازی به مهر امورخارجه و دادگستری نیست و فقط دارالترجمه کافیه. آیا این درسته؟
2020-12-01 22:44:24 #Montreal اداری[دانشگاه] اداری[دارالترجمه ] اداری[مهر امورخارجه] اداری[دادگستری] اداری[مدارک تحصیلی ] اداری[سفارت ] اداری